Hellyydenkipeä saukonpoikanen – aina pusuja vailla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes minkä tahansa eläimen poikaset ovat niin hellyttäviä, että ne herättävät välittömästi ihmisten hoivavietin. Aina eläinten pennut eivät kuitenkaan vastaa ihmisten rakkauteen. Nyt videolla nähdään kuitenkin hellyttävä tapaus, jossa pieni saukonpoikanen on ihmisen suukkoja vailla.

Thaimaassa kuvatulla videolla nähdään ihana Cartel-niminen saukonpoikanen, joka viihtyy todella hyvin lempi-ihmisensä sylissä. Cartel on vasta neljäkuukautinen saukkovauva, joka on hyvin hellyydenkipeä ja aina miehen läheisyyttä vailla.

Videolla nähdään ihana tilanne, jossa Cartel-saukko on miehen sylissä. Miehen mukaan saukko tulee aina hänen syliinsä ja alkaa vinkumaan saadakseen mieheltä rapsutuksia ja suukkoja. Videolla mies suukottelee saukkoa, joka hapuilee jatkuvasti miehen suuta kohti.