Jymy-yllätys Disneylandissa – Johnny Depp esitti Jack Sparrowia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disneyland -teemapuisto teki vierailijoilleen mukavan yllätyksen lisäämällä Pirates of the Caribbean- lavasteisiin yhden aidon hahmon. Huvipuisto toi paikalle Johnny Deppin, jonka avulla merirosvoseikkailuun perustuva veneajelu muuttui paljon mielenkiintoisemmaksi.

Inside the Magic on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten Johnny Depp tuotiin Disneyland-teemapuistoon vierailijoiden yllätykseksi. Depp maskeerattiin merirosvo Jack Sparrown rooliin ja hän yllätti puiston asiakkaat, jotka kulkivat Pirates of the Caribbean -maailmassa veneellä.

Aluksi lavasteet ja hahmot näyttivät vierailijoille aivan tavanomaisilta kunnes Jack Sparrow alkoi juttelemaan ihmisille ja eläytymään hahmoonsa. Kaikille kävi nopeasti selväksi, että kyseessä oli aito Jack Sparrow, jota Johnny Depp esitti. Miehen vierailu teemapuistossa oli osa uuden Dead Men Tell No Tales -elokuvan promootiota. Elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa.