Katy Perry maistoi yksisarviskahvia – ei voinut nielaista

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadunomainen yksisarvinen on vallannut muotimaailman vauhdilla. Ihmiset mieltävät yksisarviselle värikkään pastellin sävyissä hohtavan harjan, minkä vuoksi muun muassa monivärinen hiustyyli on nimetty yksisarviseksi. Nyt Starbucks-kahvilaketju on lähtenyt villitykseen mukaan ja lanseerannut oman Unicorn Frappuccino -kahvijuomansa, josta on tullut nopeasti todella suosittu.

Unicorn Frappuccino -kahvijuoma on todella kuvauksellinen juoma, minkä vuoksi Instagramissakin on jo tuhansittain kuvia siitä. Juomassa on pinkkiä ja vaaleansinistä väriainetta, jotka toisiinsa sekoituttuneena antavat juomaan vielä vihreänkin kerroksen. Juoman päällä on vielä aimo annos kermavaahtoa, joka kruunaa koko komeuden.

Ihmiset ovat kritisoineet kovaan ääneen sitä, että juoma maistuu todella kamalalta. Ilmeisesti myös poptähti Katy Perry on sitä mieltä, että kahvi on juomakelvotonta. Katy Perry julkaisi itsestään videon, jossa hän juo upealta näyttävää Unicorn Frappuccinoa, mutta sylkäisee juoman lopulta suustaan pois.

I love her, I have no words 😍 @katyperry #katyperry #katycats #KP4 #keiry 😏

A post shared by KATY PERRY (@katyperrygoals) on