Kultainennoutaja ja ankka parhaat ystävät – tulinen viha-rakkaussuhde

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hellyttäviä videoita todisteena siitä, että välillä hyvin epätodennäköisetkin eläinlajit lähestyvät toisiaan ja ystävystyvät keskenään. Tällä kerralla videolla nähdään suloinen parivaljakko, kun perheen kultainennoutaja ja temperamenttinen ankka ystävystyivät.

Barcroft Animals -kanavan julkaisemalla vidella nähdään suloinen kooste ystävysten hauskoista leikeistä. Eläinten omistajalla Pam Ishigurolla on kultainennoutaja Barclay ja seitsemän ankkaa. Neljävuotias Ruby-niminen ankka on kuitenkin ainut, joka on ystävystynyt koiran kanssa.

Ruby haluaa aina olla Barclayn seurassa, minkä seurauksena koira ja ankka ovatkin ystävystyneet. Naisen mukaan ankalla ja koiralla on tulinen viha-rakkaussuhde. Välillä parivaljakko tappelee, välillä halailee, toisineen ne nukkuvat yhdessä tai ihmettelevät vieretysten maailman menoa.