Noloa! Isä keskeytti poikansa eroottisen Pony-tanssin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ginuwine-nimisen artistin viettelevä Pony-niminen kappale luo tilanteeseen kuin tilanteeseen eroottisen tunnelman. Moni muistaa kappaleen Magic Mike -elokuvasta, jossa Channing Tatum tanssi kuuman sylitanssin Ponyn tahtiin.

Elokuvan jälkeen Pony-tanssista on levinnyt sosiaalisessa mediassa erilaisia haasteita, joissa miehet yrittävät toistaa kyseistä kuumaa tanssia. Nyt videolle tallentui todella nolo tilanne, jossa nuori mies jäi isälleen kiinni siitä, että hän tanssi kyseistä tanssia yksin kylpyhuoneessa.

Videolla nähdään mies, joka on laittanut Pony-kappaleen soimaan ja kameran kuvaamaan hänen viettelevää tanssisuoritustaan. Mies tanssii seksikästä tanssia ja levittää vauvaöljyä vatsalihaksiinsa. Yllättäin isä keskeyttää kuitenkin tanssin marssimalla kylpyhuoneeseen. Pojalla taisi olla hieman seliteltävää isälleen tämän sattumuksen jälkeen.

His dad caught him doing the pony 😭😭😭😭😭😭😭🦌🦌 I Cant breathe

Publié par LATRUTH sur jeudi 27 avril 2017