Rita Ora loisti punaisella matolla – limenvihreä puku varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevät näkyy aina pukeutumisessa kun sekä miehet että naiset haluavat lisätä tyyliinsä hieman väriä ja leikkimielisyyttä. Todella upeasti hohtavaa värien ilottelua nähtiin myös juhlapukeutumisessa, kun laulaja ja juontaja Rita Ora saapui Big Love -gaalan punaiselle matolle.

Rita Ora oli melkoinen ilmestys New Yorkissa saavuttuaan kuvattavaksi Big Love -gaalan punaiselle matolle. Kaunottarella oli yllään todella näyttävä limenvihreä mekko, joka oli niin kirkas, että laulaja ei jäänyt se yllään keneltäkään huomaamatta.

Rita Oran asuvalinta korosti upeasti hänen ihonsa sävyä. Kirkkaassa asussa oli korkea kaulus ja pitkät hihat eikä paljasta pintaa juuri näkynytkään mistään muualta kuin nilkoista ja selkään tehdystä aukosta. Mekko oli hyvin kauniisti laskeutuvaa materiaalia, ja laulaja kantoi huomiota herättävän asunsa itsevarmasti.

Splash
Splash
Splash