23-vuotias supermalli esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkisijoille nousee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, ja eräs tuoreimmista on amerikkalainen Devon Windsor. 14-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt kaunotar kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallikatraaseen.

Eilen Devon Windsor kuvattiin nautiskelemassa vapaapäivästään rannalla Miamissa yhdessä äitinsä Lisa Windsorin kanssa. Hoikka supermalli oli pukeutunut rannalle punaisiin bikineihin.

23-vuotias Devon Windsor löydettiin malliuralle 14-vuotiaana, kun muotikuvaaja Suzy Gorman tapasi hänet. Teinityttö muutti pian Missourista Los Angelesiin, jossa hänen uransa sai varsinaisen startin Oyster-lehden sivuilta. Nykyisin Gorman asuu New Yorkissa. Läpimurron mallimaailman kuumimpaan kärkeen hän teki kuitenkin vasta vuonna 2013 päästyään Pradan malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash