Häpykarvoille niiden ansaitsemaa huomiota – erikoisöljyllä pehmeämpi puska

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Emma Watson aloitti viime vuoden lopulla hieman vahingossa buumin, jossa öljytään alapään karvoitusta pehmeämmäksi. Nainen vannoo Fur Oil -nimisen tuotteen nimeen, jota hän kertoo hierovansa päivittäin vartalonsa karvoitukseen aina kulmakarvoista häpyyn.

Into The Gloss -lehden haastattelussa Fur Oilista kertonut Emma Watson loi tuotteelle odottamattoman suuren kysynnän. Nyt karvoituksen hyvinvointiin tarkoitettu öljy on kaikkien trenditietoisten valinta – sukupuoleen katsomatta. Fur Oil hoitaa häpykarvoituksen pehmeämmäksi, kiiltävämmäksi ja antaa samalla terveemmän ihon.

Refinery29-lehden mukaan muun muassa teepuuöljystä, rypälesiemenöljystä ja jojobasta valmistettua tuotetta suositellaan kaikille. Nyt on trendikästä jättää alapäähän karvoitusta. Watsonin hehkuttaman öljyn avulla voi estää sisäänpäin kasvavien karvojen syntymistä. Pääasia on, että alapää sekä näyttää että tuntuu pehmeältä.

✨💫🍐 @petrafcollins #FURchartreuse

A post shared by Fur (@fur_you) on