Kim Kardashian söi lomalla pirtelöä – kaverit leimasivat porsaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian lomailee parhaillaan Kourtney-siskonsa ja heidän ystäviensä kanssa Meksikossa Casa Aramarassa, jossa sisarukset ovat näyttäytyneet bikineissä. Kim näytti tyrmäävän kauniilta nauttiessaan bikineissään auringosta ystäviensä kanssa.

Naisilla on ollut ilmeisimmin mitä vauhdikkain matka, mutta matkan aikana ystävät olivat kuitenkin kritisoineet Kimin herkuttelemista. Julkkiskampaaja Jen Atkin kuvasi Kimistä videon, jossa hän oli käyttänyt naiseen porsasfiltteriä sen vuoksi, että nainen oli päättänyt nautiskella Oreo-pirtelöä.

Kim Kardashian kertoi Twitter-kanavallaan, että kampaajaystävä yritti terästää pirtelöä siksi, että Kim ei joisi sitä. Kim kuitenkin haistatti ystävälleen pitkät ja nautiskeli täysin ansaitusta herkustaan lomamatkalla.

Kim Kardashianin kerrottua, että ystävät olivat kritisoineet hänen herkuttelemistaan, fanit olivat ylistäneet naisen itsevarmuutta. Moni oli enemmän kuin tyytyväinen siitä, että Kim tuntui todella rakastavan vartaloaan, josta useimmat saivat pitkästä aikaa todellisen vilauksen paparazzien ikuistettua naisen rantaloman ilman photoshopia.