Lloyd Banks ja Mikael Gabriel Kouvolan rantafestareiden päätähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo maaliskuussa kuinka maailmankuulun G-Unit ryhmän jäsen Lloyd Banks saapuu ensi kesänä Kouvolassa järjestettävän Purpflash-rantafestivaalin ulkomaiseksi päätähdeksi. Nyt kotimaiseksi pääesiintyjäksi on kiinnitetty suosikkiräppäri Mikael Gabriel.

Pitkän uran tehnyt Mikael Gabriel nousi vuonna 2016 valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain elämää -hittisarjan puhutuimmista artisteista. Hänet nähdään siis 9. – 10. kesäkuuta järjestettävän Purpflash-tapahtuman lavalla Kouvolan Käyrälammen hiekkarannalla.

Lloyd Banksin ja Mikael Gabrielin lisäksi Purpflash-tapahtumassa esiintyvät muun muassa Teflon Brothers, Spekti, Reino Nordin, Alex Mattson, Mäkki, Uniikki & Nelli Matula, Kube, Juno, Laineen Kasperi & Palava kaupunki, Opaali, Dilemma sekä LC Nick & Kevin Tandu.