G-Unitin Lloyd Banks kesällä Kouvolan Purpflashin pääesiintyjäksi

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna kaksipäiväiseksi festivaaliksi paisunut Kouvolan Käyrälammen rannalla vietettävä Purpflash saa pääartistikseen huippunimen Yhdysvalloista. Räppäri 50 Centin G-Unit ryhmästä tuttu Lloyd Banks esiintyy Kouvolassa perjantaina 9. kesäkuuta.

Itärannikon räpkulttuuria edustava G-Unit on perustettu New Yorkin Queensissa. 50 Centin ja Kouvolassa esiintyvän Lloyd Banksin lisäksi ryhmään kuuluu Tony Yayo. Vaikka Lloyd Banks on jäänyt urallaan hieman G-Unitin tunnetuimman jäsenen, 50 Centin taakse, myi miehen The Hunger for More -debyyttialbumi platinaa.

Oikealta nimeltään Christopher Charles Lloyd on toukokuussa 35 vuotta täyttävä mies, jonka elämäntarinaan kuuluvat vankilassa istunut isä, yksinhuoltajaäidin helmoissa kasvaminen ja koulun kesken jättäminen. Useat Lloyd Banksin kappaleiden lyriikat kertovat ajoista ennen kuuluisuutta.

Nuorisofestivaali Purpflash järjestetään Kouvolan Käyrälammen rannalla 9.-10.6. Lloyd Banksin lisäksi lavalle astuvat muun muassa Teflon Brothers, Juno, Laineen Kasperi ja Palava kaupunki, Paleface, Reino Nordin, Spekti ja Uniikki X Nelli Matula. Tapahtumaa on kehitetty edellisvuosien palautteiden perusteella. Lippuja on rajallinen määrä.