Madonnan elämästä tekeillä elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuvan Madonnan uraan mahtuu runsain määrin niin menestystä, draamaa, käänteitä kuin kohuakin. Ei siis liene yllättävää, että hänen uransa alkvaiheista ollaan nyt työstämässä elokuvaa.

Universal-tuotantoyhtiö on ostanut oikeudet Elyse Hollanderin Blond Ambition -nimiseen käsikirjoitukseen. Se kertoo ensimmäistä levyään nauhoittavasta Madonna Louise Cicconnesta ja hänen yksityiselämästään 1980-luvun alun New Yorkissa.

Hollanderin Blond Ambition on kiertänyt Hollywoodia jo joidenkin vuosien ajan. Se on päätynyt esimerkiksi parhaita vielä filmaamatta jääneitä käsikirjoituksia listaavalle Black List -listalle.

Deadline-sivuston mukaan elokuvan tuottajina toimivat Fifty Shades of Grey -elokuvien taustalla oleva Michael De Luca, ohjaaja Brett Ratner ja John Zaozirny. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, ketä nuoren Madonnan rooliin on kaavailtu.