Pulu asettui taloksi naisen kotiin – teki pesänsä spagettisiivilään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesykyyhkyt, eli arkikielessä pulut, ovat tottuneet elämään ihmisten rinnalla suurissa kaupungeissa. Taannoin eräs New Yorkissa asuva nainen huomasi jopa saaneensa siivekkään kämppäkaverin kotiinsa.

Genevieve Roman oli muutaman kuukauden poissa Brooklynissa sijaitsevasta asunnostaan. Naisen palattua hän huomasi kotinsa saaneen uuden asukkaan. Pulu oli lentänyt sisään avonaisesta ikkunasta ja asettunut taloksi asuntoon.

Pulu oli rakentanut munilleen pesän hyllyn päällä olevaan spagettisiivilään. Roman aikoo antaa Adelaideksi ristimänsä linnun asua luonaan niin kauan kuin munat ovat kuoriutuneet. Hän on yrittänyt olla aiheesta yhteydessä eläinsuojelujärjestöiltä, mutta kukaan ei vaikuttanut välittävän puluista.

– Eläinsuojelujärjestöt vain nauravat minulle. He kertoivat että asia saattaisi olla toisin, jos kyseessä olisi haukka, nainen paljastaa.

Romanin mukaan Adelaidesta ei ole ollut juurikaan harmia, sillä se ei esimerkiksi ulosta pitkin kämppää. CBS-uutissivuston mukaan pulut eivät aiheuta suurta terveysriskiä ihmisille.

 

#roosting

A post shared by Adelaide_NYC (@adelaide_the_pigeon) on

Last one today I swear but just wanted to show you guys my pride and joy #proudmom #clutchofeggs

A post shared by Adelaide_NYC (@adelaide_the_pigeon) on