Raivostuttanut penispatsas peitettiin oranssilla kondomilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valtavan kokoista sukupuolielintä esittävä patsas on aiheuttanut eripuraa naapurien välille Itävallan Traunkirchenin kylässä. Kaikki eivät nimittäin ole mielissään taidekauppias Juergen Heszin puutarhassa pystyssä olevasta penispatsaasta.

Fallinen patsas on esillä paikallisen lenkkeilypolun lähellä. Lopulta kaupunginjohtaja Christoph Schragl päätti peittää näkymän puurarhaan kankailla. Hesz on päätlksestä ihmeissään, sillä hänen mukaansa veistos oli esillä kuukausien ajan ilman valituksia.

Lopulta Hesz ja kaupunginjohtaja tapasivat selvittääkseen ratkaisun penispulmalle. Veistos päätettiin suojata pääsiäisen ajan pressulla, eräänlaisella oranssilla kondomilla. Metro-lehden mukaan taidekauppiaan tarkoituksena on huutokaupata penispatsas pääsiäisen jälkeen.

Hesz ei kuitenkaan voinut vältellä kiusausta hankkia tapauksen viimeisen naurun. Hän painatti oranssiin pressuun lainauksen saksalaisfilosofi Friedrich Nietzscheltä.

– Ylistetty olkoon se mikä kovettaa sinut, pressussa lukee.

 

Youtube
Youtube