Ruma Staran haastattelussa: ”Huge Hefner aivopesi mut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan räppäri Ruma ei ole vielä kovin tuttu valtaosalle suomalaisia, mutta ensi syksynä hänen nimensä voi olla jo monien huulilla. Wasted-singlen äskettäin julkaisseelta artistilta voi nimittäin olla tulossa parikin kesähittiä. Stara tapasi Ruman haastattelun merkeissä.

Räppimateriaalista tunnetuksi tullut Ruma vaihtoi uudella singlellään selvästi musiikkilinjaansa, sillä tutun räppipoljennon sijaan vuorossa oli tasabiittistä housea.

– Mä tutustuin tuottaja Huge Hefneriin ja se vähän kuin aivopesi mut tähän touhuun. Olen fiilistellyt paljon Weekndin ja nykypäivän meininkejä muutenkin ja huomannut, että r&b-tyypit ovat lähteneet housepuolelle aika rajusti ja sekoitelleet siihen hiphopia ja trappia. Huge Hefner on housetuottaja, ja meillä alkoi siitä hyvä yhteistyökuvio ja tällainen siitä sitten tuli, Ruma kertoi Staralle.

– Hyvää palautetta on tullut. Mun omat kuulijat ovat vähän sellaista räppipainotteista ja ajattelin, että tuleeko nyt kritiikkiä. Ei ole tullut. Jengi on ollut tosi fiiliksissä ja tosi fressiä menoa. Kukaan ei ole aiemmin suomeksi Suomessa ainakaan tehnyt tätä. Ei ainakaan julkaissut isommin.

Wasted ei suinkaan ole Ruman ensimmäinen vahvasti elektroniseen musiikkiin pohjautuva single, sillä jo taannoinen Mehujää rikkoi rajoja selvästi. Kyseessä vaikuttaakin olevan jo eräänlainen jatkumo.

– No joo tavallaan. Kesä saa minussa aina tällaisia lämpimämpiä fiiliksiä aikaiseksi ja haluan duunata tanssittavampaa kamaa. Vois sanoa, että tämä on aika helppo jatkumo Mehujäälle.

Lisäksi Ruma paljasti tehneensä uutta musiikkia myös Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa. Miehen mukaan kappale on tulossa mahdollisesti jo ennen kesää, mutta tarkempaa julkaisuaikaa ei vielä ollut tiedossa.

– En hirveästi viitsi paljastaa, mutta Jaakko Salovaaran kanssa tehtiin tuollainen kipale kesälle ja tuollainen rennompi biisi.