StaraTV: Ruma haastattelussa ”Urbaanin popin ja r&b:n sanansaattaja”

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan räppäri Ruma ei ole vielä kovin tuttu valtaosalle suomalaisia, mutta ensi syksynä hänen nimensä voi olla jo monien huulilla. Wasted-singlen äskettäin julkaisseelta artistilta voi nimittäin olla tulossa parikin kesähittiä. Stara tapasi Ruman iltapäiväkahvin merkeissä.

Haastattelussa Ruma kertoo muun muassa itsestään ja kuulumisistaan, mutta valottaa myös hieman Mariskan kanssa tehdyn uuden singlensä taustaa sekä yhdessä Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa tehtävää tulevaa materiaaliaan. Ruman tuorein single on hieman yllättäen vahvasti housevaikutteinen kappale, ja myös tyylimuutoksen syyt selvivät haastattelusta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat