Siemenneste suojaan säteilyltä – hopeakuituiset alushousut miehille

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Nyt miehillä on mahdollisuus suojella spermansa laatua alushousujen avulla. Markkinoille on tullut Spartan-nimiset bokserit, jotka on valmistettu hopeakuiduista genitaalialueita suojaamaan. Jalometallit heijastavat säteilyä.

Spartan-bokserit on suunniteltu suojaamaan miesten sukukalleuksia langattomasta nettiyhteydestä ja puhelinliittymistä aiheutuvilta säteilyiltä. Alushousujen kuidut muodostavat genitaalialueiden ympärille elektromagneettisen kilven. Valmistajan mukaan alushousujen materiaali estää 99,9 prosenttia yllämainituista säteilyistä.

Maailmanlaajuisesti toimitettavia alushousuja myydään 42 euron kappalehintaan. Valmistajan mukaan ne kestävät käyttökelpoisina 300 pesun ajan. Alushousut tulee pestä 30 asteessa, eikä niitä saa panna kuivausrumpuun.

Spartan
Spartan