Lehmät pääsivät kesäksi laitumelle – tältä rajaton riemu näyttää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuotantoeläimet joutuvat olemaan talvikuukausina pitkiä aikoja sisätiloissa. Nyt videolla nähdään miten lehmät nauttivat ulkoilmasta ja nurmella juoksemisesta päästessään pitkästä aikaa taas navetasta ulos raittiiseen ilmaan.

Petra Kroon on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään kun lehmät pääsevät aloittamaan kevätkauden laitumella. Lehmät ovat olleet enimmäkseen navetassa viiden kuukauden ajan, minkä vuoksi ulos pääseminen saa ne hyppimään riemusta.

Lehmät ovat silminnähden innoissaan päästessään viimein ulos. Ne juoksevat ja hyppelehtivät näyttäen aivan siltä kuin ne tanssisivat jonkinlaista onnentanssia. Ihmiset ovat kerääntyneet aitauksen viereen katsomaan lehmien ilottelua laitumella.