Näin saat vaatekaapin siistiksi – ole rehellinen!

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväisin moni haluaa uusia vaatekaappinsa sisältöä ja heittää vanhoja käyttämättä jääneitä vaatteita roskiin. Aina vaatteista luopuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kun vaatteisiin liittyy muistoja ja tunnesiteitä.

Nyt ammattilaiset ovat kertoneet Daily Mail -sivustolle parhaat neuvonsa siihen miten vaatekaapin pystyy siivoamaan tehokkaimmin.

1. Jaa urakka osiinKarsi yhtenä päivänä housuja, toisena paitoja ja kolmantena takkeja ja kenkiä. Koko vaatekaapin läpikäyminen saman päivän aikana voi tuntua niin suurelta tehtävältä, että sitä ei halua edes aloittaa.

2. Aloita helpoistaOta vaatekaapista ensimmäisenä kaikki rikkinäiset vaatekappaleet, joita et ainakaan enää itse käyttäisi.

3. Miten vaate saa sinut tuntemaan?Jos vaatteesta ei tule hyvä mieli tai se ei saa tuntemaan oloasi hyväksi, heitä vaate kierrätyspinoon.

4. Saisiko ystäväsi katsoa vaatekaappiisi?Mikäli et kehtaisi avata vaatekaappiasi ystäväsi nähden, siellä on edelleen liian paljon tavaraa.

5. Ole rehellinenMieti vaatteiden kohdalla sitä milloin oikeasti voisit kuvitella käyttäväsi kyseistä vaatetta seuraavan kerran. Mikäli et osaa ajatella tällaista tilannetta, heitä vaate kierrätykseen.