IKEA-kassi muutettiin lippikseksi – maksaistko tästä 35 euroa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotisuunnittelijat ovat selkeästi hullaantuneet toden teolla IKEAn euron hintaisista Frakta-kasseista. Nyt kaksi Los Angelesista kotoisin olevaa vaatmerkkiä on yhdistänyt voimansa luodakseen kassin pohjalta hatun.

Pleasures ja Chinatown Market -vaatemerkkien lanseeraamaa lippis on valmistettu Frakta-kassista. 38 dollarin, eli noin 35 euron hintainen baseball-mallinen hattu ilmestyy myyntiin sopivasti kesäsensongiksi.

Taannoin espanjalais-ranskalainen muotitalo Balenciaga toi puolestaan markkinoille luksuskassin, joka on kuin suora kopio Fraktasta. Arena Extra Large Shopping Tote -niminen kassi erosi IKEAn tuotteesta lähinnä 2.100 euron hintalappunsa ansiosta.

 

HOW TO IDENTIFY AN ORIGINAL FRAKA CAP: A CONCEPT BY @PLEASURES.NOW & CHINATOWN MARKET AVAILABLE SOON.

A post shared by CHINATOWN MARKET (@chinatownmarket) on