Kolari paljasti uskottomuuden – tyttöystävät saapuivat sairaalaan samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksoiselämää elävät ihmiset ovat tottuneet kertomaan valheita ja pelaamaan epärehellistä peliä. He saattavat pyörittää samanaikaisesti useita kumppaneita ilman, että mielitietyt tietäisivät toistensa olemassaolosta. Yksi naistenmiehistä joutui nyt sairaalaan.

Instagramiin on julkaistu video, jolla nähdään kiperässä tilanteessa oleva mies. Herra on ollut mukana auto-onnettomuudessa, jonka takia hänet on toimitettu sairaalaan. Sattumalta tieto kolarista on kantautunut myös miehen tyttöystäville, joita hänellä on mitä ilmeisimmin kaksin kappalein.

Timboe-nimimerkillä Instagramia käyttävä mies on julkaissut kohtaamisesta videon. Naiset selvittävät kiivasluonteisesti kumpi heistä on uhrin oikea tyttöystävä. Pettäjämiehen ilme ei voisi olla epätoivoisempi. Sairaanhoitajilla sattaa olla tekemistä potilaan sykkeen tasaamisen suhteen, kun äkkipikaiset naiset huutavat kilpaa huoneessa.