Zayn Malik pyytää rahaa ystävänsä syöpähoitoihin – fanit: ”Lahjoita itse!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Zayn Malik on tunnettu huippusuositusta One Direction -poikabändistä, jonka jälkeen hän on lähtenyt soolouralle. Kansainvälistä suosiota niittänyt poppari lausui nyt hänen Twitter-kanavallaan 21,7 miljoonalle seuraajalleen pyynnön, joka tyrmistytti monet.

Zayn Malik jakoi faneilleen hänen äitinsä parhaalle ystävälle perustetun Go Fund Me -sivuston linkin. Äidin ystävän syöpähoitoja varten kerätään rahaa, minkä vuoksi Zayn Malik pyysi hänen fanejaan ystävällisesti osallistumaan keräykseen. Sivustolta käy lahjoituksia selatessa ilmi, että poptähti ei kuitenkaan itse ole tehnyt pienintäkään lahjoitusta, mikä on saanut fanit hämilleen.

Äidin ystävän Ayeshan syöpähoitoihin yritetään kerätä 120.000 punnan rahoitusta. Fanit alkoivat heti ihmettelemään, minkä vuoksi Zayn Malik ei itse lahjoita naisen summaa ollessaan hyvin rikas. Moni ihmetteli lahjoituksen puuttumista, koska summa kuulosti siltä, että Malik olisi halutessaan voinut hoitaa maksun kokonaan itse.

Myöhemmin Ayesha itse oikaisi asiaa ja kertoi, että hän pyysi Malikia ystävällisesti levittämään sosiaalisessa mediassa hänen sivustoaan. Ayesha myös kertoi, että hän ei ikimaailmassa pyytäisi tai haluaisi Malikin maksavan hänen hoitojaan, minkä vuoksi hän vain pyysi palveluksena Malikia levittämään eteenpäin hänen joukkorahoitussivustoaan.