Muoniolaishotellia ylistetään maailmalla: ”Hotellihuone suuressa kuplassa!”

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on useita hotelleja, jotka ovat saaneet viime aikoina laajaa kansainvälistä huomiota. Eräs tunnetuimmista on Kittilässä sijaitseva Levin Iglut, joissa monet maailmantähdet ovat käyneet ihastelemassa revontulia. Nyt myös Muoniossa sijaitseva Harrinivan hotelli on saanut kehuja.

Insider Travel julkaisi huippusuositulla Facebook-sivullaan maaliskuun alussa videon, jossa käydään tutustumassa Harrinivan hotellin Aurora Dome -mökissä. Tähän mennessä video on katsottu jo huikeat 10 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa nopeasti. Videolla ihastellaan hotellihuonetta, joka on kuin suuri kupla.

Ikkunoista avautuu upea luminen järvimaisema, joka on monille ulkomaisille turisteille hyvinkin eksoottinen näky. Yhtään vähempää eksoottinen tuskin on iltapimeällä hotellihuoneen edustalle sytytetty nuotio, jonka kattona toimivat revontulet lähes kaikissa sateenkaaren väreissä.