Girls-tähti Lena Dunham kiidätettiin gaalajuhlasta teho-osastolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan suositun Girls-sarjan tähti Lena Dunham osallistui maanantaina New Yorkissa järjestettyyn Met-gaalaan. Valitettavasti hän joutui jättää juhlimisen kesken jouduttuaan sairaalahoitoon.

Lena Dunham kuvattiin saapumassa juhliin Elizabeth Kennedyn mekossa, mutta varsinaiset juhlat jäivät hänen kohdallaan lyhyeen. Tähti nimittäin kiidätettiin juhlista teho-osastolle. Huffpost-sivuston mukaan tarkkaa syytä ei ole paljastettu, mutta sen uskotaan johtuneen tähden sairastamasta endometrioosista.

Dunham on puhunut julkisuudessa avoimesti vaivastaan. Sairauden olisi pitänyt kadota huhtikuussa suoritetun leikkauksen jäljiltä, mutta tähti on todennut sen saattavan vielä palata jonain päivänä.

Endometrioosi on kivuliaana tunnettu sairaus, joka saattaa aiheuttaa lapsettomuutta. Siinä kohdun limakalvon kudosta alkaa kasvamaan kohdun ulkopuolella. Sen yleisiä hoitotoimenpiteitä ovat leikkaus ja hormonaalinen hoito.