Naiset töihin ilman meikkiä – näin työkaverit reagoivat

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen on monille naisille osa arkea ja samalla myös tapa ilmaista itseään. Useiden naisten itseluottamus voi nousta meikkaamisen ansiosta, minkä vuoksi muutama nainen halusikin nyt olla yhden päivän ilman meikkiä ja katsoa miltä se tuntuu.

Kolme naista poisti meikkinsä kameroiden edessä ja aloitti työpäivänsä ilman minkäänlaista ehostusta. Ensimmäisenä he kulkivat kyselemässä kameran kanssa heidän työkavereiltaan, että huomaavatko he naisissa mitään eroa. Työkavereiden vastaukset todella yllättivät naiset.

Hyvin harva mies edes huomasi, että heidän naispuolinen työkaverinsa ei ollut meikannut. Naiset olettivat, että heidän arveltaisiin olevan väsyneitä tai kipeitä meikittömyyden vuoksi, mutta paria poikkeusta lukuun ottamatta ihmiset eivät edes huomanneet, että naiset eivät olleet meikanneet.