Ashton Kutcher vaimostaan: ”Mila on aina oikeassa!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat joulukuussa perheenlisäystä, kun Mila synnytti Wyatt tyttärelle pikkuveljen. Poika nimettiin Dimitriksi, mikä oli Milan idea, jonka hän ovelasti Ashtonin mukaan istutti miehen päähän.

Ashton Kutcher oli The Ellen Show -keskusteluohjelmassa vieraana, jolloin hän kertoi, että vaimo Mila on aina oikeassa. Hän oli päättänyt, että pojasta tulee Dimitri, minkä jälkeen nainen oli ovelasti istuttanut nimen miehen päähän.

Mila oli eräänä päivänä sanonut: ”Donald Trumpista tulee varmasti presidentti ja poikamme nimetään Dimitriksi”. Ashton oli alkanut väittelemään naisen kanssa tulevasta presidentistä, jolloin naisen nimiehdotus oli mennyt mieheltä ohi. Se oli kuitenkin tarttunut miehen mieleen ja Ashton oli eräänä päivänä sanonut Milalle, että poika tulisi nimetä Dimitriksi, jolloin Mila oli vastannut: ”Tiedän”.