Janet Jacksonilta videoterveiset – paljasti ilouutisen faneilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin vuosi sitten keväällä kiertueensa. Myöhemmin kävi ilmi, että kiertue keskeytettiin sen vuoksi, että Janet Jackson tuli raskaaksi. Nyt 50-vuotias perheenäiti on synnyttänyt terveen poikansa ja suunnittelee jo palaamista yleisön eteen.

Janet Jackson kuvasi fanejaan varten videoterveiset, joilla hän varmisti myös uutiset hänen ja hänen miehensä Wissam Al Manan erosta. Janet Jackson vitsaili myös sillä, että fanit eivät enää tunnistaisi häntä pelkän ulkonäön perusteella, koska hän on raskauden myötä lihonut.

Videoterveisten myötä Janet Jackson toi myös faneilleen ilouutisen, jota monet ovat odottaneet. Jackson ilmoitti, että kiertue tulee jatkumaan, mutta sen nimi tulee kantamaan nyt nimeä State of the World Tour. Kiertueen ensimmäinen konsertti tullaan järjestämään 7. syyskuuta.