Nainen haastoi hotellin oikeuteen – halusi tietää seksikumppanin nimen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Saksan Hallessa kolme yötä salaperäisen rakastajan kanssa yöpynyt nainen on haastanut hotelliketjun oikeuteen. Nainen olisi halunnut tietää seuralaisensa koko nimen, sillä hän oli tullut hotelliseikkailun jälkeen raskaaksi ja synnyttänyt lapsen.

Nainen tiesi miehestä ainoastaan etunimen, joka oli Michael. Vaikka seksiloma tapahtui jo vuonna 2010, haluaisi nainen selvittää miehen ja lapsensa isän henkilöllisyyden. Hotelli ei kuitenkaan suostunut paljastamaan asiakkaidensa tietoja.

The Telegraph -lehden mukaan naisen motiivina oli myös elatusmaksujen saaminen. Valitettavasti oikeudenkäynti päättyi naisen kannalta epäsuotuisasti, sillä tuomari katsoi syiden olevan liian heppoisia miehen henkilöllisyyden paljastamiseksi. Ensinnäkin hotellissa oli yöpynyt samaan aikaan neljä Michael-nimistä miestä. Toiseksi kukaan ei voi todistaa seksin tapahtuneen juuri hotellin huoneessa, eikä mies välttämättä ole kertonut oikeaa nimeään.