Tyttö käveli koulukavereiden luo uuden jalkaproteesin kanssa – ihana reaktio ystäviltä

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten keskuudessa erilaisuus voi herättää huomiota. Lasten kommentit ja kiusaaminen voivat olla toisinaan melko rajuakin, koska lapset ovat melko suorasanaisia toisiaan kohtaan. Nyt Facebookissa leviää suloinen video pikkutytöstä, joka menee kouluun uuden jalkaproteesinsa kera.

BBC News -uutiset ovat jakaneet Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään miten seitsemänvuotias Anu-niminen tyttö kävelee koulun pihalle uuden jalkaproteesinsa kanssa. Koululaisilla on koulupukunaan mekko, joka paljastaa heti proteesin ja kiinnittää muidenkin lasten huomion siihen.

Ihmiset ovat herkistyneet siitä miten ihanasti lapset ottavat Anun vastaan. Anu kävelee lasten luo reippaasti uudella jalallaan ja hänen koulukaverinsa kerääntyvät tytön ympärille katsomaan proteesia. Lapset ovat selvästi onnellisia Anun puolesta ja tulevat halaamaan häntä.

Hugs for Anu

Anu is seven. Look what happened when she showed her friends her new sports blade. 😀 (Via BBC Midlands Today)

Publié par BBC News sur jeudi 4 mai 2017