Nyt on erikoinen juoma – suolakurkun makuinen limonadi myyntiin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Säilöttyjä kurkkuja tarjoillaan suomalaisissa ruokapöydissä sekä arkena että juhlana. Ne ovat oleellinen osa pikaruokakulttuuria sekä pikkunaposteltavia. Suolakurkut voidaan tarjoilla joko salaattina, viipaleina tai kokonaisina.

Harvoin suolakurkkujen lientä ryhdytään hyödyntämään. Nyt sekin ihme on tapahtunut, sillä Yhdysvaloissa on otettu myyntiin suolakurkun mausteliemeltä maistuva limonadi. Suolakurkkulimppari on pennsylvanialaisen Grandpa Joe’s Candy Shopin uutuustuote.

Erikoinen limonadimaku on saanut runsaasti medianäkyvyyttä ympäri maailmaa. Makua on kuvailtu yllättäväksi ja mielenkiintoiseksi. Limonadia valmistaa erikoisista makuvalikoimistaan tunnetuksi tullut Rocket Fizz -niminen yritys.

Grandpa Joe’s Candy Shop