Kännykkäkuoret keittävät espressoa – omat kahvit aina mukana

Digi · Terhi Piiroinen

Pienikokoinen espresso on suosittu kahvijuoma, jonka avulla voi saavuttaa pirteyttä pikavauhdilla. Nyt markkinoille hamuaa Mokase-niminen puhelinvaruste, joka keittää espressokahviannoksen missä ja milloin vain.

Kickstarter-sivulle on julkaistu hanke, jonka ideana on tuoda markkinoille kännykkäkuoriin rakennettu espressokeitin. Älypuhelimen varuste valmistaa kuumaa kahvijuomaa 25 millilitraa, mikä on hivenen pienempi annos kuin normaali espressokoko. Mokase-kuoria on tarkoitus myydä kaikkiin suosituimpiin kännykkämalleihin.

Projekti hakee parhaillaan 75.000 euron suuruista rahoitusta. Kuoret hyödyntävät puhelimelle ladattavaa sovellusta. Mikäli kampanja saavuttaa tarvittavat rahoituksen, saavat ensimmäiset tilaajat espressokuorensa jo tämän vuoden syyskuussa.