Mariah Careyn povi pullisteli tiukasta mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey ryvettyi suhdekohussa, kun mies jätti supertähden yllättäen ja erosta syytettiin jopa skientologeja. Sittemmin Mariah on palannut julkisuuteen ja asuu nyt Beverly Hillsissä.

Viikonloppuna Marian Carey ikuistettiin saapumaan synttäribileisiin Hollywoodissa sijaitsevaan TAO-ravintolaan. Supertähden asuvalinta oli melko paljastava, ja se nostikin hänen povensa selvästi pääosaan.

Eronsa jälkeen 46-vuotias Mariah Carey kirjoitti I Don’t -kappaleen, joka mukailee hyvin surullista erosta kertovaa Donell Jonesin Where I Wanna Be -hittiä. Carey kertoi kirjoittaneensa laulun Packerista ja kaikesta siitä mitä nainen on joutunut kokemaan. Kappaleen sanoissa Carey kertoo miten mies syötti hänelle pelkkää pajunköyttä luvatessaan, että hän tulisi aina olemaan Careyn.

Splash
Splash
Splash