Vaimo epäili pettämisestä – leikkasi aviomiehen peniksen saksilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Luomakunnan pelottavinta asiaa etsiessä tulee vääjämättä mieleen pettämisestä kiinni jäänyt nainen. Yksi raakamaiseen tekoon pikaistuksissaan sortunut nainen on filippinolainen Liezel Betitta. Hän leikkasi miehensä sukupuolielimen saksilla.

32-vuotias Betitta epäili, että hänen viinaan menevä Mark-aviomiehensä oli pettänyt vaimoaan ystävänsä puolison kanssa. Nainen oli löytänyt työpäivän jälkeen ryyppäämään lähteneen Markin ystävän sohvalta sammuneena. Nainen otti sakset esiin.

Vaimo leikkasi peniksen poikki viisi senttiä juuresta terskaan päin. Hän lähti teon jälkeen pakoon, mutta poliisit pidättivät saksijan myöhemmin. Betitta ei omien sanojensa mukaan kadu tekoa, sillä hän oli lopen kyllästynyt aviomiehensä raikulielämään samalla, kun vaimo huolehti perheen kolmesta lapsesta.

Lääkärit eivät pystyneet pelastamaan sukupuolielintä entiselleen, koska sen hermot olivat vaurioituneet liikaa. Mark selvisi tapauksesta kuitenkin hengissä ja tulee todennäköisesti saamaan ex-vaimoltaan tuntuvat korvaukset, Men’s Health uutisoi.