Valokuvaajien unelmalompakko – omat taskut SD-korteille

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki valokuvausta harjoittavat tai harrastavat tietävät, että kameroiden muistikortit saattavat harhailla farkkujen taskuissa, kameralaukun uumenissa tai rahapussin kolikkopuolella. Nyt kameran kanssa kulkeville on tulossa helpotusta.

COOPH-nettikaupassa on myynnissä korttikotelo, jossa kulkevat kätevästi maksukortit ja kanta-asiakaskortit. Lisäksi lompakossa neljä pientä taskua SD-muistikorteille. Italialaisvalmisteinen nahkalompakko näyttää tavalliselta korttikotelolta, ja sitä on saatavilla sekä mustana että ruskeana.

Valokuvaajien vaatteita ja asusteita myyvä yritys tietää, että tärkeintä on asujen sekä tavaroiden käytännöllisyys. Ohut korttikotelo on kestävä ja ajaton. Se kulkee kätevästi vaikkapa farkkujen takataskussa. Hintalappuna on 69 euroa.