Kaikkien aikojen kuntoilulaite – polttaa 400 kilokaloria 25 minuutissa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lagree Fitness -niminen amerikkalaisyritys on tuonut markkinoille kaikkien aikojen älykkäimmän kuntoilulaitetteen, jonka kerrotaan polttavan 400 kilokaloria 25 minuuttia kestävän treenin aikana. Kyseessä on Hollywoodin kuntovalmentaja Sebastien Lagreen ja BMW DesignWorksin yhteistyön tulos nimeltään Supra.

Supra edustaa keksijöidensä mukaan tulevaisuuden kuntoilulaitetta, jossa laite auttaa käyttäjäänsä treenaamaan mahdollisimman tehokkaasti ja oikein. Suprassa on SIS-niminen teknologia, joka palvelee käyttäjäänsä, havainnollistaa liikesarjat ja seuraa edistymistä. Se mittaa kuntoilijan sykkeen ja monitoroi kuntosuoritusta reaaliaikaisesti.

Seuraavan sukupolven kuntoilulaitetta pääsee testaamaan tällä hetkellä ainoastaan Los Angelesissa Lagree Fitness Studiolla. Men’s Healthin mukaan Supran avulla voi harjoittaa kokonaisvaltaisesti tehokasta kuntoilua ja polttaa samalla jättimäärän kaloreita.