Vauva tanssii käskystä – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tottuneet tanssimaan ja liikkumaan musiikin tahdissa. Tutkimusten mukaan ihmiset kaipaavat yhdessä tanssimista, koska sillä tavoin esi-isät ovat aikoinaan ryhmäytyneet, tutustuneet ja luoneet vahvempia ystävyyssuhteita.

Monet pienten lasten vanhemmat tietävät, että vauvat eivät häpeile tanssimista. Nyt videolla nähdään miten äiti pyytää sitterissä makoilevaa vauvaa tanssimaan, ja lapsi tekee heti työtä käskettyä ja alkaa liikuttelemaan käsiään ja jalkojaan.

Monet pikkuiset alkavat heti tanssimaan kuullessaan rytmikästä musiikkia. Musiikki vie aina lapsia mukanaan, ja heidän keikkumistaan onkin hupaisaa katsella. Tämä vauva on kuitenkin jopa niinkin innokas tanssija, että hän ei tarvitse edes musiikkia vaan pieni pyyntö riittää.