Demi Lovato erosi MMA-ottelijarakkaastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Demi Lovato on tunnettu hyvästä musiikistaan, vahvasta äänestään ja voimakkaasta miesmaustaan. Aiemmin nainen seurusteli UFC-ottelija Luke Rockholdin kanssa. Rockholdin jälkeen Lovato viihtyi kuukausia komean MMA-taistelijan kainalossa.

Nyt People-lehti uutisoi, että 24-vuotiaan Demi Lovaton suhde MMA-ottelija Guilherme ”Bomba” Vasconcelosin kanssa on saatettu päätökseensä. Pari tapasi ensimmäistä kertaa jo viime kesänä, jolloin heidän välillään oli kipinää. Välissä Lovato kuitenkin tapaili Rockholdia, josta erottuaan hän ja Vasconcelos rakastuivat tavattuaan uudelleen.

Vielä huhtikuussa Vasconcelos julkaisi hänestä ja Lovatosta yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän kertoi ikävöivänsä laulajaa. Pariskunta on kuitenkin nyt päättänyt mennä elämissään eri suuntiin, eikä eroon lähipiirin mukaan liity mitään dramaattista.

I miss you soo much!

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on

👂🏻🚴🏼👸🏻🚴🏻‍♀️

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on

I love you ❤️ @ddlovato

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on