Pekka Pouta repesi lähetyksessä: ”Ei näille voi kun nauraa näille säille”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meteorologi Pekka Pouta on tunnettu säämies, joka muistetaan aina sääennusteiden kertomisen lisäksi myös hauskasta huumorintajustaan ja positiivisuudestaan. Tänään miehen pokka petti täysin kesken säälähetyksen, koska sään epävakaisuus huvitti jopa itse meteorologia.

Tänä keväänä lämpimät säät ovat lykkääntyneet yllättävän kauas eikä lumen tuloa näytä mikään estävän. Aamulla Pekka Pouta kertoi Huomenta Suomi -ohjelmassa tulevan viikon sääennusteen, joka sai huvittavan käänteen kun mies alkoi nauramaan kesken lähetyksen.

Pekka Pouta repesi nauruun kesken sääennusteen, joka ei tunnu millään lämpenevän. Mies totesi itsekin vielä ennusteen loppuun: ”Ei näille voi kun nauraa näille säille”, ja yritti lohduttaa sillä, että ensi viikolla saatetaan jossain päin Suomea päästä jopa 15 lämpöasteen lähettyville.