Vangin ratkaisu levottomuuteen: ”Jokaiselle oma seksinukke!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2012 vankilaan 17 vuodeksi rangaistustaan suorittamaan joutunut brittiläinen Jack Swarez ehdottaa, että valtio ostaisi kaikille kotimaansa miesvangeille oman seksinuken. Syynä on nuorten ja testosteronia uhkuvien miesten levottomuus.

Britanniassa on noin 82.000 miesvankia. Yksi heistä on 48-vuotias Jack Swarez, joka on joutunut rangaistuslaitokseen huumausainerikoksista. Mies kirjoitti Inside Time -lehteen kirjeen, jossa ehdottaa uudenlaista ratkaisua vankiloiden levottomuuteen. Hänen mukaansa miesvangit käyttäytyisivät huomattavasti rauhallisemmin, mikäli jokaisen tuomiotaan suorittavan selliin toimitettaisiin oma seksinukke.

Swarezin mukaan seksuaalisesti turhautuneet miehet aiheuttavat ongelmia. Hän oli saanut idean katsoessaan dokumentin seksinukkekeräilijöistä. Hänen mukaansa keinotekoisen naisen kanssa asuneet miehet olivat onnellisen ja stressittömän näköisiä. Swarez uskoo, että vangit voisivat viettää kumisten kumppaniensa kanssa parisuhteen kaltaista elämää vankilassa olon aikana, Mirror uutisoi.

Well hello there 🌳

A post shared by rainbowmagnet🌟 (@rainbowmagnet) on