Voitko katsoa nauramatta? Netin hervottomimpia kuvia yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy tuhansittain hauskoja valokuvia, joissa nähtävien mainosten tai tuotteiden tarkoituksenperäisyyttä voidaan hyvällä syyllä kyseenalaistaa. Nyt suositussa Imgur-palvelussa on koottu yhteen joukko viime aikoina hauskimpia valokuvia, joista osa on tosin hauskuttanut verkossa jo aiemminkin.

Erityisen paljon suosiota ovat saaneet naisen valkoinen mekko, jonka takapuolessa oleva kuvio viittaa ikävää sattumukseen kuukautisten kanssa, hammaslääkärin epäonninen mainosgrafiikka sekä perheen jouluiseen ikkunaan tekemä teksti, josta voi saada pikaisella vilkaisulla hieman odottamattoman vaikutelman.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com