Kolmevuotias tyttö osaa vaihtaa autoon öljyt – video ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet oman auton omistajat eivät osaa itse huoltaa autoaan vaan jättävät sen ammattilaisille. Nyt hämmästyttävällä YouTube-videolla kuitenkin nähdään miten perheen kolmevuotias tyttö esittelee hänen autonhuoltotaitojaan.

Useimmat ihmiset osaavat itse lisätä öljyä autoonsa, mutta moni käy vaihdattamassa öljyt autokorjaamoilla. Kolmevuotias tyttö on niin kiinnostunut autoista, että hän on opetellut vaihtamaan auton öljyt ja pystyy tällä tavoin auttamaan isäänsä autotallissa.

Videolla tyttö esittelee seitsemän vaihetta, jotka öljyn vaihtamiseen kuuluvat. Videota katsellessa tulee helposti sellainen olo, että katsomisen jälkeen osaisi varmasti itsekin kyseisen työn tehdä ellei jo valmiiksi sitä osaa. Tämä kolmevuotias hoitaa homman niin varmalla otteella, että tyttö saa öljyjen vaihtamisen näyttämään helpolta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.