Koira valitsi ahtaimman reitin – melkoinen sotkuhan siitä sitten seurasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit eivät aina osaa arvioida omaa kokoaan oikein, minkä vuoksi ne tarvitsevatkin välillä omistajiltaan apua jäädessään erikoisiin ja tukaliin paikkoihin jumiin. Nyt eräs tukevamman puoleinen koira yritti mahtua hyvin ahtaasta paikasta aiheuttaessaan melkoisen sotkun.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pulska englanninbulldoggi Cooper päättää kävellä pienen pöydän alta olohuoneessa. Koira ei mitenkään mahdu kävelemään pikkuisen pöydän alta eikä ymmärrä mennä matalaksi, minkä seurauksena koira nostaa pöytää.

Cooperin selän osuessa pöytään koira alkaa pudottelemaan lattialle pöydän päällä olevia tavaroita. Ensin lattialle putoaa pino dvd-koteloita, minkä jälkeen myös soittimet liukuvat nousevan pöydän päältä maahan omistajan kauhistellessa tilannetta sivusta.