Naiset noudattivat Kardashian-dieettiä kuukauden – tulokset yllättivät

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen naiset ovat aina pystyneet pitämään omasta ulkonäöstään ja vartalostaan hyvää huolta siitä huolimatta, että he ovat olleet välillä raskaana. Nyt neljä naista kokeili kuukauden ajan millaisia tuloksia Kardashianien noudattama ruokavalio saa heissä aikaan.

Boldly-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa neljä naista saa ravintoneuvoja Kevin Libbyltä omat henkilökohtaiset ruokavalionsa noudatettavakseen. Kevin Libby on suunnitellut myös Kardashianin sisaruksille ruokavaliot, ja teki nyt samalla tekniikalla myös videolla esiintyville naisille suunnitelmat kuukauden ajalle.

Naisten tuli syödä paljon enemmän ruokaa kuin mihin he olivat tottuneet, minkä lisäksi heidän tuli valmistaa kaikki ateriat itse. He eivät saaneet kuukauden aikana nauttia sokeria, valkoisia jauhoja, alkoholia tai maitotuotteita, mutta kasviksia, proteiinia ja vihanneksia ruokavaliot sisälsivät runsaasti.

Naiset tunsivat kuukauden jälkeen olonsa energisemmiksi ja kevyemmiksi, ja jokainen onnistuikin polttamaan kehostaan rasvaa ruokavaliomuutosten avulla. Naiset kokivat kuitenkin neljä kertaa viikossa ruokakaupassa käymisen melko raskaaksi ja kadehtivatkin sitä, että Kardashianit saavat heidän ateriansa yleensä valmiiksi ostettuina ja valmistettuina.