Norjan pikkuprinssi kepposteli kuninkaallisilla synttäreillä – hulvaton temppu leviää videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten yhdysvaltalaisen poliitikko Roger Marshallin teinipoika pilasi isänsä virkavalan ottamalla kesken tilaisuuden niin sanotun The Dab -asennon. Se on pari vuotta vanha hiphop-tanssitrendi, jossa nostetaan käsi ylös ja kumarretaan pää käden taakse.

Nyt Norjassa on kuvattu samanlainen tilanne, mutta selvästi hauskemmissa merkeissä. Siellä nimittäin 11-vuotias pikkuprinssi Sverre Magnus osallistui kuningas Haraldin ja kuningatar Sonjan 80-vuotisjuhlien yleisötilaisuuteen ottamalla kuninkaanlinnan parvekkeella The Dab -asennon tuhansien katsojien edessä.

Lisäksi pikkumies näytti sormillaan voitonmerkkiä. Sisko Ingrid Alexandra yritti hillitä temppuilua, mutta nauroi toki mukana. Tempaus nousi nopeasti nettihitiksi, kun The Independent -lehti julkaisi siitä videon Facebookissa.