Teinipoika pilasi poliitikkoisänsä uran huippuhetken – nolouden multihuipentuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Trendit tulevat ja menevät, mutta jo menneisiin trendeihin viittaminen kauan muiden jälkeen on ja pysyy nolona. Sitä ei kuitenkaan ilmeisesti tiennyt yhdysvaltalaisen poliitikko Roger Marshallin teini-ikäinen poika, joka pilasi isänsä uran huippuhetken Yhdysvaltojen kongressissa.

Ensimmäistä kauttaa kongressissa nyt aloittava Roger Marshall oli ottanut virkavalansa lausumistilaisuuteen mukaan poikansa, joka olisi kuitenkin kannattanut jättää kotiin. Juuri H-hetkellä televisiokameroiden ristitulessa poika nimittäin otti niin sanotun The Dab -asennon ja aiheutti hämmennystä.

Nörttipoika viittasi pari vuotta vanhaan hiphop-tanssitrendiin nostamalla kätensä ylös ja kumartamalla päänsä käden taakse. Tämä kaikki isänsä vieressä kaiken keskipisteenä. Läsnäolijat olivat syystäkin tyrmistyneitä, eikä heistä vähiten poliitikkoisä. Myöhemmin Marshall ilmoitti Twitterissä, että poika on määrätty kotiarestiin.