Suomi 100 vuotta -kilpailupalkinto ihmetyttää: 100 litran kahvikuppi!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden teemana on Yhdessä, joka kuvaa myös sitä miten juhlavuotta ja sen ohjelmaa rakennetaan koko vuoden ajan eri toimijoiden kanssa. Juhlavuosi sisältää monipuolista ohjelmaa pitkin vuotta ja monet taiteilijat ja yrittäjät ottavat siihen osaa omilla tavoillaan.

Instagram-sovellukseen on perustettu sarkastinen paskatsuomi100tuotteet-niminen kanava, jolla esitellään yritysten erikoisimpia ja ylläpidon mielestä ilmeisesti myös turhimpia kunnianosoituksia 100-vuotiaalle Suomelle. Mukana on muun muassa Olvin Juhlamalja-olut, Myllyn Paras tumma makaroni ja löylytuoksu.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään kanavan lisäämä kuva, jossa esitellään Helsingissä Virgin Oil Co. -ravintolan terassilla olevaa mainosta. Mainosjulisteessa kerrotaan juhlavuoden kunniaksi järjestettävästä kahvinjuonnin MM-kilpailusta, jonka voittaja saa palkinnoksi 100 litran kahvikupin.

https://www.instagram.com/paskatsuomi100tuotteet/