Nainen hankki microblading-kulmakarvat – kammottava seuraus kasvoille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kulmakarvojen värjäämisen lisäksi osa naisista on halunnut tatuoida kulmakarvansa ihoon. Yhä suositummaksi tavaksi on myös noussut microblading-tekniikka, jossa väriä ei upoteta niin syvälle ihoon kuin tatuoimisessa. Kuten monilla aloilla myös kauneusalallakin tekijöitä riittää ja jälki tekijöiden välillä vaihtelee paljon.

Onnistuessaan microblading-tekniikalla saadaan todella upea, huolelliselta ja luonnolliselta näyttävä lopputulos. Australiassa asuvan naisen saama lopputulos oli kuitenkin kaikkea muuta ja sai naisen toimimaan monille muille varoittavana esimerkkinä huonoista tekijöistä.

Nainen oli Daily Mail -lehden mukaan toivonut luonnollista lopputulosta, jossa hänen kulmakarvansa näyttäisivät hieman tuuheammilta. Tekijä oli tehnyt kulmakarvoista todella luonnottamat vetämällä värillä paksuja pystysuoria viivoja kulmien alueelle. Lopputulos yleensä haalenee parin vuoden aikana mitä moni harmitteleekin, mutta tässä tilanteessa aika voi olla odottavalle liiankin pitkä.

When good brows go bad!

Publié par Daily Mail sur vendredi 12 mai 2017