Fanit toivovat Bieberin ja Gomezin yhteenpaluuta – photoshoppaus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna poptähti The Weeknd saapui Met Gala -tapahtumaan malli Bella Hadidin kanssa. Vuoden aikana mies on ehtinyt eroamaan Hadidista ja löytämään itselleen jo uuden kaunottaren. Tänä vuonna mies saapui gaalaan nykyisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.

Selena Gomez ja The Weeknd ovat olleet yhdessä jo noin neljä kuukautta, mutta osa Gomezin faneista ei vieläkään haluaisi uskoa sitä todeksi. Fanit näyttäisivät edelleen toivoa ihmeen tapahtumista, että Selena Gomez ja poptähti Justin Bieber löytäisivät vielä jotenkin toisensa.

Selena Gomez ja The Weeknd muodostavat yhdessä näyttävän pariskunnan kun he olivat valokuvattavana Met Gala -tapahtuman punaisella matolla. Nyt fanit ovat muokanneet kuvaa niin, että Gomez olisikin Bieberin kanssa ja katsoisi miestä rakastava hymy huulillaan. Suuri joukko liputtaa edelleen Justin Bieberin ja Selena Gomezin eli Jelenan paluun puolesta.