Joe Manganiello yllätti Sofia Vergaran – kirjoitti hääpäivälahjaksi kirjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Sofia Vergara meni 2015 vuonna naimisiin muun muassa Magic Mike -elokuvista tunnetun näyttelijän Joe Manganiellon kanssa. Pariskunta järjesti hulppeat häät, jotka olivat suoraan kuin satukirjasta.

Joe Manganiello on kertonut The View -haastattelussa, että hän on todella romanttinen mies. Manganiello kertoo ostavansa Vergaralle silloin tällöin pieniä lahjoja ja kukkia, mutta panostavansa todella paljon isoihin merkki- ja juhlapäiviin. Mies kertoi, että hän ei ole kirjoittanut vaimolleen runoja, mutta hän teki kuitenkin kirjan naiselle hääpäivälahjaksi.

Juuri 40 vuotta täyttänyt komistus kertoi, että hän oli säästänyt ensitapaamisesta lähtien pieniä asioita heidän suhteensa varrelta. Hän päätti kirjoittaa naiselle ensimmäisen hääpäivän kunniaksi kirjan, joka kertoo heidän ensitreffeistään. Kirja oli myös kuvitettu kuvilla, joita mies oli säilyttänyt. Kuvissa oli muun muassa ruutukaappauksia ensimmäisistä tekstiviesteistä ja otos ruokapöydästä, jonka ääressä he söivät ensimmäisillä treffeillä.