Pikkupoika suunnitteli omat häänsä – äidille karu kohtalo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pikkutytöt haaveilevat jo lapsina omista tulevista satumaisista häistään ja siitä miten he perustavat oman perheen. Nyt videolla kuullaan pienen pojan suunnitelmat, joihin hänen oma äitinsä ei enää tulevaisuudessa tule kuulumaan.

Perheenäiti on kuvannut videolle poikaansa, joka on suunnitellut koko hänen tulevaisuutensa jo valmiiksi. Pojalla on Ella-niminen tyttöystävä, jonka kanssa poika on suunnitellut menevänsä naimisiin. Poika on myös jo ajatellut, että he perustavat oman perheen ja tekevät kolme lasta.

Äiti kysyy lapseltaan nokkelana, että missäs nuori pariskunta aikoo sitten asua. Poika vastaa iloisesti, että hänen kotonaan tietenkin. Äiti saa yllättyä kuitenkin pojan vastauksesta, kun poika vielä jatkaa, että äiti ei tule enää asumaan silloin heidän kodissaan, koska äiti on kuollut.